1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Live Link Error

Discussion in 'KeyShot for rendering' started by Matthew Winchell, Apr 22, 2020.

  1. I am getting a Live Link Error when I am trying to render even though Live Link is on in the Keyshot preferences.
     

    Attached Files:

    • 1.png
      1.png
      File size:
      8.1 KB
      Views:
      9
  2. HaroldL

    HaroldL Alibre Super User

    I've seen that before too. It seems to be intermittent and the way I "solved" the issue was to start KeyShot then click the Render button in Alibre. Once the model opens in KS it seems to act normally the next time I need to render a model.
     
  3. simonb65

    simonb65 Alibre Super User

    If you see it again, click on details and post a screen grab of the whole error message. You also want to send that information to Alibre with the steps you took leading upto the error.
     
  4. Ralf

    Ralf Alibre Super User

    Hi Matthew,
    During the installation it is very important to pay attention to this:
    KS-anyone.png
     
    Leno likes this.
  5. jhiker

    jhiker Alibre Super User

    Ralf - is it possible to change that once it's installed, i.e. if you originally chose the 'just for me' option?
     
  6. Ralf

    Ralf Alibre Super User

    Hi Jeff,

    My recommendation is not to use subsequent changes. (Windows ;) )
    Uninstall KS, download KS V9.2 and carry out the installation with the necessary settings.
    It takes 10-15 minutes, so it should not be a problem.
     
    Leno likes this.

Share This Page